Welkom Diensten Fotoalbum Nieuws Contact
Personeel

Wie wil werken bij B.Soontiëns transport moet heel wat in zijn mars hebben. Kenmerkend voor onze mensen is de motivatie en drive om de klus zo goed mogelijk te klaren. Wij werken enkel met Nederlandstalige chauffeurs met voldoende talenkennis om ook internationaal goed uit de voeten te kunnen. Onze mensen hebben een erkende vakopleiding en voldoen aan de code 95 nascholingsverplichting. Omdat het moet, maar ook omdat deskundigheid en vakbekwaamheid resulteert in kwalitatief hoogwaardig transport. Onze chauffeurs hebben hart voor de zaak en houden er graag de vaart in.
Net dat stapje extra maakt het verschil…

Naast de standaard diploma’s beschikken onze chauffeurs over het ADR-certificaat voor het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Code 95

Vanaf september 2009 geldt de Richtlijn Vakbekwaamheid, de zogenaamde code 95 nascholingsverplichting. Deze richtlijn schrijft voor dat chauffeurs in het goederenvervoer niet alleen een geldig rijbewijs moeten hebben, maar gedurende de gehele loopbaan de nieuwste ontwikkelingen op transportgebied moeten opvolgen. Daarvoor zijn ze verplicht de nodige scholing te volgen. Zo toont de chauffeur aan dat hij vakbekwaam is. Chauffeurs die deze nascholing hebben gevolgd, krijgen de code 95 op het rijbewijs.Nederlands English Deutsch Français