Welkom Diensten Fotoalbum Nieuws Contact


02-07-2022
B.Soontiëns Transport breidt wagenpark uit met MAN Truck
Op 2 Juli hebben wij de sleutels van een nieuwe MAN TGX 18.510 Euro 6 trekker in ontvangst mogen nemen. Dit is de 1e MAN truck binnen het wagenpark van B.Soontiëns Transport. Wij wensen onze chauffeur veel veilige kilometers toe.

01-01-2022
Erkend Leerbedrijf
B.Soontiëns Transport is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als officieel leerbedrijf. Wij zijn hierdoor bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor studenten van het middelbaar beroepsonderwijs (MBO). STL en SBB zijn de gespecialiseerde opleidingsinstituten voor alle branches in de sectoren "mobiliteitsbranche" en "transport en logistiek". Zij detacheren jongeren die een beroepsopleiding volgen conform de beroepsbegeleidende leerweg (BBL of werkend leren).

01-04-2021
Nieuwe verbreedbare Schmitz MEGA tautliner
Deze MEGA trailer is verbreedbaar en te verhogen buiten de standaard insteek van 3 meter hoog. Hoofdzakelijk zal deze trailer worden ingezet voor enkele klanten om grote industriële machines te vervoeren door heel Europa, maar ook containers voor de Offshore kunnen in deze trailer geladen worden, deze trailer is namelijk voorzien van twistlock's en doordat de opbouw te verbreden is kunnen deze goederen makkelijk via het dak geladen worden.

16-12-2020
Arthur Stabel 12,5 jaar werkzaam bij B.Soontiëns Transport
Op 16 december 2020 was Arthur Stabel 12,5 jaar in dienst bij ons bedrijf. Hij is 16 juni 2008 zijn werkzaamheden begonnen als chauffeur op het buitenland en heeft daarbij met zijn vrachtwagen heel wat landen gezien, geen land voor hem is te ver, en geen enkel avontuur gaat hij uit de weg.

12-08-2019
B.Soontiëns Transport Verhuist naar een nieuwe locatie
B.Soontiëns Transport blijft groeien! We begonnen zo'n 20 jaar geleden in Reusel op de Lange Voren, na enkele jaren hebben we een sprong gemaakt naar De Kloet in Bladel waar we de afgelopen 10 jaar met veel plezier gezeten hebben, maar waar we helaas hebben moeten vertrekken op 1 augustus j.l. omdat de locatie veel te klein geworden was voor al de vrachtwagen en werkzaamheden die we daar verrichten. Halverwege 2018 hebben we al op het nieuwe industrie terrein van Reusel een stuk grond in gebruik genomen om hier ons wagenpark te kunnen stallen, en nu staan we op het punt om naast dat stuk grond een nieuw bedrijfspand te gaan bouwen. We hopen begin 2020 ons nieuwe pand in gebruik te kunnen nemen. Zodat we voor de toekomst weer klaar zijn en door kunnen blijven groeien.

11-05-2019
Weer een nieuwe DAF Euro6 voor B.Soontiëns Transport
Op 11 mei heeft B.Soontiëns Transport weer een nieuwe DAF Euro 6 trekker in ontvangst mogen nemen, dit keer is gekozen voor een Lowdeck trekker wat het laadvolume ten goede komt. Ook is weer aan de chauffeur gedacht en is de trekker van alle luxe voorzien, zoals een standairco en een retarder met noodremsysteem, en mede ook een hefschotel om ook de normale trailers aan te kunnen koppelen. Wij wensen onze chauffeur veel veilige kilometers toe.

30-06-2018
Ralf Luijten 12,5 jaar werkzaam bij B.Soontiëns Transport
Op 30 juni 2018 was Ralf Luijten 12,5 jaar werkzaam als chauffeur binnen ons bedrijf. Hij is 1 januari 2006 begonnen als chauffeur op het buitenland en heeft daarbij met zijn vrachtwagen heel wat landen gezien, de laatste jaren doet hij het wat rustiger aan en slijt hij zijn dagen voornamelijk in het binnenland, en zo nu en dan nog eens een uitschieter naar buitenland.

07-06-2018
Alpe d'Huzes 2018 Bob Prinsenberg
Bob Prinsenberg is chauffeur bij ons, en kwam dit jaar met het idee om samen met zijn maatje Gert-Jan Treur mee te doen aan de beklimming van de Alpe d'Huzes. Na veel trainen was dan donderdag 7 juni 2018 eindelijk de grote dag, DE DAG van Alpe d'Huzes. Smorgens zijn Bob en Gert-Jan heel vroeg opgestaan, om rond 4:00u aan de start te staan voor de beklimming van de Alpe d'Huzes. Bob heeft in de morgen 2 beklimmingen gedaan en in de middag samen met zijn maatje Gert-Jan (die 6 beklimmingen gedaan heeft) zijn ze samen nog een keer naar boven gegaan om samen te finishen. Wij zijn bijzonder trots op Bob en Gert-Jan voor deze mooie prestatie.

06-09-2017
Nieuwe verbreedbare Schmitz tautliner voor B.Soontiëns Transport
Deze speciale trailer is verbreedbaar en te verhogen om buitenmaatse goederen droog onder zeil te kunnen vervoeren. Hoofdzakelijk zal deze trailer met industriële machines onderweg zijn binnen Europa, maar ook containers voor de Offshore kunnen in deze trailer geladen worden, deze trailer is namelijk voorzien van twistlock's en doordat de opbouw te verbreden is kunnen deze goederen makkelijk via het dak geladen worden.

23-04-2017
Weer rijd B.Soontiëns Transport mee met TruckTourTilburg 2017
Zijn wij ook weer aanwezig geweest om mee te rijden met de TruckTourTilburg 2017. Op deze dag bezorgen wij en vele andere chauffeurs met ons de minder valide medemens een onvergetelijke dag door ze een hele dag met de vrachtwagen mee te laten rijden.

08-03-2017
B.Soontiëns Transport neemt nieuwe Schmitz tautliner met hefdak ingebruik
8 maart 2017 hebben wij een nieuwe Schmitz schuifzeil oplegger kunnen toevoegen aan ons wagenpark, deze oplegger is voorzien van een hefbaar dak zodat we ook hoge goederen makkelijk via de zijkant kunnen laden. Daarnaast heeft een oude euro 3 vrachtwagen ons bedrijf verlaten, deze was al even vervangen voor een veel schonere EURO6 vrachtwagen.

17-04-2016
TruckTourTilburg 2016 zijn wij weer van de partij
Zondag 17 april rijden wij weer de TruckTourTilburg 2016 mee, deze keer rijden we zelfs met 2 wagen mee om de minder valide medemens weer een onvergetelijke dag te bezorgen. Dit alles mede mogelijk gemaakt door de chauffeurs die in hun eigen (scharse tijd) mee willen werken aan zo'n mooi evenement.

12-12-2015
B.Soontiëns Transport investeert wederom in 2 nieuwe DAF's XF460 EURO6
Wij hebben onze vloot uitgebreid met 2 nieuwe DAF XF460 EURO6 Super Space Cab trekkers deze zijn geleverd met alle opties die er te krijgen zijn. Voor de veiligheid zijn Adaptive Cruise Control met Forward Collision Warning en AEBS en Lane Departure Warning System gemonteerd, automatische versnellingsbak met retarder en tenslotte aslastbewaking. Verder zijn deze autos ook gespoten in de welbekende B.S.T. kleuren.

15-12-2014
Groenewegen tautliner met laadklep voor B.Soontiëns Transport
In December 2014 hebben we weer een nieuwe Goenewegen tautliner met laadklep in ontvangst mogen nemen, deze oplegger zal voor nationale en internationale ritten ingezet gaan worden, voor klanten welke behoefte hebben aan het door ons zelf laden/lossen van de goederen. Te denken aan klanten welke zelf geen laad of los middelen hebben. Hiervoor gebruiken wij dan de laadklep van de oplegger.

20-06-2014
Nieuwe Mercedes Sprinter voor het sneltransport
Juni 2014 hebben we onze nieuwe Mercedes Benz Sprinter mogen verwelkomen in ons wagenpark, deze "bus" is voorzien van laadklep zodat we zelf met behulp van een pompwagen de goederen aan de grond kunnen zetten. Deze Spinter zal worden ingezet voor de kleinere (spoed) zendingen nationaal en internationaal.

13-04-2014
Party Time op TruckTourTilburg 2014
Vandaar mogen wij weer mensen met een verstandelijke beperking blij gaan maken, door ze een dag lang met de vrachtwagen mee te laten rijden. Dit is elk jaar weer een groot feest voor deze mensen die hier al weer een jaar naar uit kijken, maar zeker ook voor de chauffeurs die zich geheel belangeloos hiervoor in zetten.

16-11-2013
Een nieuwe DAF XF460 EURO6 voor B.Soontiëns Transport
November 2011 is onze 1e DAF XF460 EURO6 Super Space Cab afgeleverd. Deze nieuwe motoren zijn veel schoner dan de voorgangers en zijn dus ook veel minder belastend voor het milieu. Ook deze DAF is weer "aangekleed" zoals elke andere auto bij B.S.T.

03-10-2012
12,5 Jaar Jubileum voor B.Soontiëns Transport
In Oktober 2012 bestond B.Soontiëns Transport precies 12,5 jaar, wat we dat jaar maar eens goed gevierd hebben !!!

12-07-2012
Nieuwe DAF XF460 EURO5 voor B.Soontiëns Transport
In Juli 2012 heeft B.Soontiëns Transport wederom een nieuwe DAF XF460 EURO5 Super Space Cab mogen toevoegen aan het wagenpark. Ook deze DAF is weer voorzien van alle denkbare opties, standaico, standkachel, leren stuurwiel, magnetron, enz... gewoon weer een B.S.T. Topper !

15-10-2011
B.Soontiëns Transport breidt wagenpark uit met nieuwe DAF XF460 EURO5
In Oktober 2011 heeft B.Soontiëns Transport een nieuwe DAF XF460 EURO5 Super Space Cab in ontvangst genomen. Deze DAF is voorzien van een automatische versnellingsbak, in combinatie met een retarder. Verder ontbreken alle andere extra's niet die voor de B.S.T. autos standaard zijn, en waardoor de chauffeur prettig zijn werk kan doen.Nederlands English Deutsch Français Volg ons ook op Nederlands Nederlands Nederlands Nederlands