Welkom Diensten Fotoalbum Nieuws Contact


B.Soontiëns Transport werkt vanuit het Brabantse Reusel, dat centraal gelegen is op de routes waar we actief zijn. Centraal tussen de twee wereldhavens Rotterdam en Antwerpen, maar ook tussen de Luchthavens Eindhoven en Brussel starten vele transporten door heel Europa.
Onze specialiteit ligt vooral op alle soorten transport binnen de Benelux, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Spanje, maar ook naar de andere landen in Europa worden regelmatig transporten door ons uitgevoerd.
Vanaf 1 enkele pallet tot complete blok vrachten, of groupage zendingen, al dan niet geconditioneerd, en of ADR zendingen behoren bij ons tot de mogelijkheden, maar ook goederen die extra aandacht nodig hebben, en vast gezet moeten worden door middel van spanbanden en of kettingen, denk bijvoorbeeld aan; (industriële) machines, hout- of staalconstructies, maar ook materialen voor de offshore zoals pontons, containers, aggregaten/pompen en scheepsonderdelen.

B.Soontiëns Transport biedt u ook verschillende mogelijkheden voor de op- en overslag van uw goederen, hiervoor hebben wij de beschikking over beveiligde en verwarmde opslagruimten, waar wij uw goederen kunnen opslaan. Uiteraard beschikken wij over het juiste materiaal om uw goederen op een verantwoordelijke manier te kunnen behandelen.
Daarnaast kunnen wij uw voorraden beheren, uw goederen ompakken, (zee)containers lossen, palletiseren, in sealen eventueel stickeren en orderpicking.

Een greep uit onze dienstverlening:

Door een nauwe samenwerking met betrouwbare partners heeft B.Soontiëns Transport altijd een oplossing voor uw transportaanvraag. Voor het afvalstoffenvervoer zijn wij geregistreerd bij het NIWO. In het register van het VIHB staan wij vermeld onder nummer: 533331VXXX.

Nederlands English Deutsch Français Volg ons ook op Nederlands Nederlands Nederlands Nederlands